söndag 20 september 2009

Nu eller aldrig 662m

Boken handlar om en 17-årig tjej som heter Samantha, hon bor i Washington D.C i USA med sin familj som består av en mamma, pappa, stora syster, lilla syster.
Samantha var en helt vanlig tånåring i USA tills hon räddade livet på USAs president. Samantha har knappt nån tid över från skolan, konstlektionerna, att vara USAs ungdomsambasadör och oroar sig aldels för mycket över hur hennes rellation med hennes pojkvänn, presidentens son kommer bli när hon tror att det är dags att ta det steget vidare. Hennes misstolkningar och överreagerande får henne okoncentrerad och hennes fantasi åker för långt ifrån verklighen. Samantha får dock sin livs chock när verkligheten kommer fram och att göra ett stort misstag på tv med flera miljoner tittare blir en stor förändring i hennes liv. Att hennes perkekta stora syster faktist står upp för henne inför nästan hela skolan och när hon upptäcker att förutsättningarna hon antog om sin syster är helt falska får henne att bli helt stum.


Jag tycker att boken var helt okej, de var kul att läsa om hur någons liv kan vara men sammtidigt verakde det live overkligt.

Av Björk

1 kommentar:

  1. Kul att du lagt in en bok nu Björk. Men vem har skrivit boken? Och kolla lite på inlägget innan du publicerar för att slippa slarvfel.

    SvaraRadera