onsdag 7 april 2010

Systrar i jeans, andra sommaren 821m

Det har nu gått ett år sedan septembrarna kom på de flygande jeansen. Det visar sig att de även denna sommaren kommer att vara lite utspridda. De bestämmer sig helt enkelt för att använda samma metod som de använde ett år sedan. Tibby har bestämt sig för att gå på ett film collage, Brigdet vill veta mer om hennes bakgrund och åker därför till Alabama där hennes mormor bor. Lena vet varken ut eller in ända sedan hon gjorde slut med Kostos och Carmens och hennes mammas band blir bara svagare och svagare nu när David har kommit in i bilden.
Kommer Tibby att lyckas med sin film och vad händer med hennes sociala liv när hon inte känner någon, kommer Bridget att hitta sin mormor och hur kommer hon då att reagera när hon ser Bridget. Vad kommer hända när Lena får reda på att Kostos har en ny flickvän och hur kommer Carmens förhållande med hennes mamma att sluta.

Jag tyckte om denna boken eftersom den var så händelserik. Det händer mycket oväntade saker i alla av tjejernas liv även om dom är på olika ställen.

1 kommentar:

  1. Och efter Pianisten kan jag tänka mig att du behövde något som var lite mera lättsmält.

    SvaraRadera